Wandrd PRVKE 21-Liter Groen

Beschrijving

De PRVKE 21L is een rugtas gemaakt van waterafstotend zeildoek. Ook de ritsen zijn waterbestendig, zodat je apparatuur altijd beschermd is.

De rugtas heeft onderin een foto-gedeelte en bovenin is er ruimte voor bijv. een trui. Met de roll-top vergroot je de rugtas van 21 liter naar 25 liter. zo heb je voldoende ruimte om je camera-uitrusting en persoonlijke spullen mee te nemen.

Deze rugtas is ideaal voor de fotograaf onderweg. Het binnenvak is ruim genoeg voor camera-apparatuur of reisbenodigdheden. Aan de zijkant zit een vak dat je direct toegang geeft tot het binnenvak. Ga je zonder camera apparatuur op pad? Dan kun je gevoerde verdelers uit de tas halen. Daarnaast heeft de rugzak een speciaal vak voor laptops en tablets tot 15″.
De Wandrd rugzak kenmerkt zich door vele handige extra’s. De magnetische handgrepen maken het dragen gemakkelijk en comfortabel en bieden de mogelijkheid om je jas eronder te binden. Je kunt je waterfles of reisstatief gemakkelijk opbergen in een uittrekbaar vak aan de zijkant. Lensdoppen raak je nooit meer kwijt door ze vast te zetten achter het elastiek dat aan de schouderriem is bevestigd.
Er is ruimte voor al je accessoires en reisbenodigdheden in de Prvke. De tas is voorzien van speciale vakken voor je paspoort, smartphone, sleutels en een speciaal opbergvak voor batterijen en geheugenkaarten in de klep van de rugzak. In het ruime voorvak kun je gemakkelijk een boek, tijdschriften of zelfs een fietsslot kwijt.
Kenmerken PRVKE 21L

-Complete Photo Bundel

-Waterdicht

-Inhoud van 21-25 liter

-Roll-top ontwerp

-Ruim binnenvak

-Laptopvak voor 15″ laptops en tablets

-Magnetische handgrepen

-Vak voor statief

-Speciaal uitgeruste compartimenten voor paspoort, smartphone en sleutels

-Kan worden gebruikt als cameratas en reistas

-Inclusief kleine camerakubus en accessoire- en heupriemen

-Levenslange garantie

 

259,00

1 op voorraad

Categorie: