Schoolfoto’s

Bestel nu! Foto Schievink is inmiddels al bijna 10 jaar actief als schoolfotograaf.

Schoolfotografie vraagt een zeer hoge mate van vakmanschap en dat beheerst Foto Schievink tot in de perfectie. Wij zijn namelijk al bijna 40 jaar specialist in portretfotografie! Onze eigen studio is de één van de grootste van Zuid Holland.
In de school wordt een mini studio opgebouwd waar de kids op hun gemak worden gesteld en op gezellige en professionele wijze worden meegenomen in de fotosessie. Ook is er natuurlijk tijd voor een dolletje met de fotograaf. Op deze manier ontstaan vaak de leukste portretten.

Wij werken altijd met een hecht team ervaren en enthousiaste vakfotografen. Zij weten precies hoe ze met de kinderen om moeten gaan.

Wij bieden een volledig digitaal pakket, dat goed toegankelijk is.
De leerlingen krijgen een inlogkaart met hun portret erop mee naar huis. Daarmee kan worden ingelogd in onze bestelsoftware.
Vanaf dat moment wordt alles -inclusief de betaling- digitaal verwerkt, waardoor de scholen zelf veel minder “nazorg” hebben.
De eerste bestellingen leveren wij gratis af op school. Na de verzendkostenvrije periode van twee weken kunnen de foto’s nog tegen betaling per post worden verstuurd. Ook bestaat de mogelijkheid deze bij ons in de winkel af te halen.
Met onze software zijn diverse pakketten vanaf €12,50, losse foto’s (vanaf 10×15 tot en met 70×100!), diverse combinatievellen, canvassen, downloads van digitale bestanden en bijvoorbeeld sleutelhangers te bestellen.

Onze service en extra mogelijkheden voor u:

  • U heeft een persoonlijk aanspreekpunt
  • Geweldig leuke foto’s (portret, half body of full body)
  • Creatieve broer-/ zus- foto’s
  • Zeer ruime eigen fotostudio in Papendrecht (voor broer-/ zus-foto’s met niet-schoolgaande broertjes en/of zusjes)
  • Ruime keuze in achterwanden
  • De school krijgt gratis teamfoto
  • Alle pasfoto’s digitaal beschikbaar voor de school

Wij komen graag een keer vrijblijvend langs om kennis te maken en leuke voorbeeldfoto’s te laten zien!