Trouwen

 

Trouwplannen?

Al jaren is Foto Schievink specialist in het maken van complete bruidsreportages.

Samen met jullie willen wij jullie speciale dag extra bijzonder maken.

Kom daarom geheel vrijblijvend langs in onze rustige bruidshoek. Bekijk hier de diverse voorbeeld albums en bespreek hier al jullie wensen met de fotograaf.
Zijn jullie klassiek, creatief, strak? Of willen jullie het allemaal wat speelser en losser? Bij ons kan het allemaal. Met de fotografie en de opmaak van jullie album houden wij 100% rekening met jullie voorkeuren.

Willen jullie de gasten persoonlijk bedanken? Dat kan!  Wij verzorgen namelijk zelf de bedankkaartjes, zodat die tijdens het feest al uitgedeeld kunnen worden. Ook hiervan hebben wij vele mogelijkheden en voorbeelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om nog dezelfde dag een klein (ouder)fotoboekje te verzorgen. Of wat dachten jullie van een mooie trouwfoto in een lijst? (Erg leuk om cadeau te doen!)

Trouwalbum

Alles is met zorg uitgezocht en gepland. Een keurig pak, een prachtige jurk, een fleurig boeket, een mooie auto en een romantische trouwlocatie. Dan is het toch zonde als al dit moois verdwijnt op een dvd? Daarom verzorgen wij jullie reportage van A tot Z en verwerken wij jullie foto’s tot een prachtig en persoonlijk album.
De pagina’s maken wij zelf op en werken niet met een standaard lay-out. Hierdoor wordt elk album uniek. Nadat de bewerkingen klaar zijn, kunnen jullie zelf eerst de bewerkingen zien voordat het album echt besteld wordt. Zo maken wij met elkaar jullie trouwalbum

Hoe leuk is een persoonlijke voorkant? Het is mogelijk om die te voorzien van jullie trouwfoto. Dit kan op canvas, glas of aluminium.
Houden jullie de foto’s liever voor de binnenkant? Een mooie effen voorkant kan natuurlijk ook. Er zijn wel 100 kleuren mogelijk.
Ook kunnen jullie kiezen uit verschillende soorten pagina’s.

Onze trouwalbums zijn in diverse formaten te krijgen, vierkant en langwerpig.
Nieuwsgierig geworden? Kom langs!! Graag wel even bellen voor een afspraak 078-6159358. De koffie staat klaar.

Wij zullen er alles aan doen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken!