Pasfoto’s

Foto-Schievink-pasfotos
Foto-Schievink-pasfotos-garantie
Voor € 12,95 maken wij voor u de juiste pasfoto voor elk officieel document. U krijgt van ons een setje van 6 foto’s.
Vaak maken we mét en zonder bril of als extra nog een leuke foto.
Kom zonder afspraak langs in de winkel en vaak staat u binnen 5 minuten weer buiten met een pasfoto die aan alle eisen voldoet. In t zeldzame geval dat een door ons gemaakte pasfoto afgekeurd wordt op het gemeentehuis, maken wij natuurlijk gratis een nieuwe.

Bent u niet in de gelegenheid of in staat naar ons toe te komen? De kosten voor een pasfoto op locatie in Papendrecht zijn  € 50,00. Bij nader gelegen dorpen of Dordrecht zijn de kosten € 75 voor een pasfoto op locatie.

 

Foto-Schievink-pasfotos-map

Uiteraard zijn wij RDW gecertificeerd zodat u voor € 17,95 bij ons uw rijbewijs digitaal kunt verlengen!
Online, veilig en snel: Wij maken uw pasfoto en  na het invoeren van uw rijbewijsnummer uploaden wij uw pasfoto én handtekening beveiligd naar de RDW. U kunt uw rijbewijs dan al na 2 werkdagen ophalen op het gemeentehuis.

Let op U moet wel voldoen aan de volgende voorwaarden:
* U woont in een gemeente waar online verlengen mogelijk is gedurende een proefperiode.
* U bent in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.
* U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
* U heeft de DigiD-app met extra zekerheid over uw identiteit. Uw mobiele telefoon moet een Android smartphone zijn, versie 6.0 of hoger, óf een iPhone model 7 of hoger en iOS versie 13.

Deze telefoons beschikken over een zogenoemde NFC chiplezer.  De chiplezer is nodig om een identiteitscheck te kunnen uitvoeren bij het online verlengen van uw rijbewijs.

 

 

Foto-Schievink-rijbewijs

Foto-Schievink-pasfotos-afmetingen
Gaat u op reis naar de Verenigde Staten, Canada, China of India bijvoorbeeld, dan heeft u een visum nodig. In sommige landen moet de achtergrond helemaal wit zijn en gelden er andere formaten. Als specialist in het maken van pasfoto’s zijn we natuurlijk altijd op de hoogte van de meest recente (biometrische) regels van verschillende overheden.

 

 

 

 

Foto-Schievink-pasfotos-checklist

Ook maken wij de pasfoto’s voor de volgende instanties:

KPN

Feyenoord

NOC/NSF

Cap Gemini

Volleybalbond