OM-System OM-1 II Body

Beschrijving

De OM System OM-1 II is dé ideale camera voor zoals vogel-, wildlife-, macro- en landschapsfotografie. Door de combinatie van hoge snelheden,  rekencapaciteit, een groot gebruiksgemak maakt de OM-1 II een camera waarmee je altijd kunt presteren, waar je ook bent.

Met de 20.4 megapixel Stacked BSI Live MOS-sensor krijg je de beeldkwaliteit die niet onderdoet voor dat van full frame-systeemcamera’s. Deze 4/3-sensor biedt een indrukwekkende resolutie en een prachtige kleurweergave. En dankzij de fluisterstille sluiter kan je onopvallend te werk gaan, wat handig is tijdens het vastleggen van vogels en wildlife.

Met behulp van AI is de autofocus verbeterd ten opzichte van de OM-1, zodat je nu naast dieren en voertuigen ook mensen kunt volgen. Hierbij zorgt de kunstmatige intelligentie ervoor dat de camera gezichten en ogen van mensen blijft volgen wanneer deze niet meer te zien zijn, bijvoorbeeld wanneer het onderwerp zich omdraait.

In de nieuwe ProCapture-modus leg je  beelden vast in 120fps wanneer je de ontspanknop half indrukt. Daarbij is de buffer op de OM System OM-1 II meer dan verdubbeld. Je maakt nu 213 foto’s tot de buffer vol is. Zo kun je met continue autofocus 4 seconden lang beelden vastleggen! Deze foto’s leg je vast in 14-bit, ten opzichte van 10-bit met de OM-1. hierdoor mis je geen moment meer

De camera beschikt over een geavanceerd afdichtingssysteem dat beschermt tegen water, kou en stof. Hierdoor kan je de OM-1 II overal mee naar toe nemen.

Verder is de camera voorzien van de LiveGND-functie, een ingebouwd ND-filter tot 128ND waarmee je nóg meer controle hebt over de belichting in je beelden.

Door het formaat en gewicht van de body is de OM-1 II ook ideaal voor vlogs en korte video’s voor social media. Ook kun je met de OM-1 II verticaal filmen, waarbij de beelden automatisch gedraaid worden.

 

-Ideaal voor vogel-, wildlife-, macro- en landschapsfotografie

-20.4 Megapixel 4/3 Stacked BSI Live MOS-sensor

-TruePic X Dual Quad Core Processor

-5-assige stabilisatie (tot 8.5 stops compensatie)

-Eye-level OLED viewfinder

-Ingebouwd 3” kantelbaar display

-IP53-classificatie (Stof-, spatwater- en vriesbestendig)

-AI autofocusdetectie op mensen, dieren, vogels en voertuigen

-Ingebouwd LiveGND-filter

-Hoge schietsnelheid van 120fps in RAW

-Fluisterstille sluiter

-4K/50fps, 10-bit video in OMLog 400

-Afmetingen: 134.8 x 91.6 x 72.7 mm

-Gewicht: 511 g

2.399,00