Wandrd PRVKE Lite 11 Liter Grijs (limited)

Beschrijving

De 11 Liter PRVKE Lite is een rugtas gemaakt van waterafstotend zeildoek. Ook de ritsen zijn waterbestendig, zodat je apparatuur altijd beschermd is.

De rugtas heeft onderin een foto-gedeelte en bovenin is er ruimte voor bijv. een trui. Met de roll-top vergroot je de rugtas van 11 liter naar 16 liter. zo heb je voldoende ruimte om je camera-uitrusting en persoonlijke spullen mee te nemen.

Het ontwerp van The Prvke 11-liter is ideaal voor de fotograaf op pad. Door de rits aan de zijkant, of  bij de rug, heb je snel toegang tot je camera. De Wandrd tas heeft in het ruime binnencompartiment een aantal vakverdelers zodat je je fotoapparatuur goed georganiseerd kunt opbergen. Ga je zonder camera apparatuur op pad? Dan kun je gevoerde verdelers uit de tas halen.  Daarnaast beschikt de rugzak over een sleeve voor laptops en tablets tot 15″.

De Wandrd rugzak kenmerkt zich door veel handige extra’s. De magnetische handvatten maken het dragen makkelijk en comfortabel. Je waterfles of reisstatief berg je eenvoudig op in een uittrekbaar vak aan de zijkant.

Deze kleur is een speciale editie die gemaakt is in samenwerking met Disnet

 

Kenmerken:

-Waterdicht zeildoek en Robic 1680D ballistisch nylon.

-Afmetingen: 40 x 28 x 14 cm 

-Volume: 11 L tot 16 L (roll-top volledig uitgeschoven)

-Gewicht: 1,1 kg 

-Afmetingen laptophoes: 33 x 24 x 2,5 cm

-Snelle toegang tot de camera aan de zijkant

-Laptop sleeve

-Magnetische handvatten

-Weerbestendige ritsen

-Rolltop voor extra 4L inhoud

-Uitbreidbaar vak voor waterfles / statief

-Ingebouwde camerabescherming-Cube

-Levenslange garantie

239,00

Categorie: