OM-System M.Zuiko Digital ED150-600mm F50-F6.3 IS

Beschrijving

De OM System M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5.0-6.3 IS is speciaal ontworpen voor de natuurliefhebber.

Dit objectief heeft een indrukwekkend bereik in een draagbare, compacte body.  Daarbij heeft deze  supertelezoom een geavanceerde optiek plus 7 stops beeldstabilisatie, waardoor je lang uit de hand kunt fotograferen.

Het optisch ontwerp is geavanceerd, met onder meer Super Extra-low Dispersion, Extra-low Dispersion, HR- en HD-elementen. Samen houden ze chromatische aberraties en vervormingen onder controle, optimaliseren ze de scherpte en verbeteren ze het contrast.

Ook het autofocussysteem is van hoog niveau. Het zogeheten Movie & Still Compatible (MSC) autofocussysteem biedt een nauwkeurige, razendsnelle en stille scherpstelling voor zowel fotografie als video. Schakelen tussen autofocus en handmatig scherpstellen gaat eenvoudig en snel door de scherpstelring naar je toe te trekken.

Met deze lens kan je al van korte afstand kunt scherpstellen. Daarmee heb je ook een bijna-macrolens in handen met een maximale vergroting van maar liefst 0.7x (macro heeft een vergroting van 1x). Dit betekent dat deze lens ook zeer geschikt is voor het vastleggen van schuwe insecten zoals vlinders en libellen.

Deze superzoom is duurzaam gebouwd: hij is stof-, water- en vorstbestendig dankzij de IPX1 weerbestendige constructie. Dit zorgt ervoor dat je de 150-600mm gerust mee kan nemen de natuur in!

 

-Brandpuntsafstand: 150-600mm (fullframe-equivalent: 300-1200mm)

– Maximaal diafragma: f/5.0-6.3

-Vatting: microfourthirds

-Gewicht: 2.065gr

-Lengte x diameter: 264 x 109mm

– Stof- en spatwaterdicht

-Beeldstabilisatie

-Minimale scherpstelafstand: 56cm

-Vergrotingsfactor: 0.7x

-Filtermaat: 95mm

2.699,00